Amaroneresa till Valpolicella (25 – 29 september 2024)

Välkommen att följa med till Valpolicella under 2024. Årets resa har vi planerat till september. Det är normalt en av de intressantaste månaderna under året då producenterna är mitt uppe i skörden. Likt de senaste åren så bor vi extraordinärt på vinproducerande Tenuta Le Cave fina “wine relais” och högt upp i bergen med fantastisk utsikt över Illasi-dalen. Under resan besöker vi både östra och klassiska delen av Valpolicella.

Det finns ett flertal nyheter för programmet 2024. För första gången besöker vi vinproducenten  Leonardo Ruffo och vi besöker både deras vinfält de vulkaniska kullarna kring den charmiga byn San Briccio och deras småskaliga vingård. En annan nyhet för programmet 2024 är att vi efter många år, återvänder till den ikoniska restaurangen Enoteca della Valpolicella för att njuta av de gastronomiska delikatesserna som ägarinnen Ada trollar fram. 

Reseprogram, pris, flyg och anmälan hittas här.