Medlemsinfo

Club Amarone är klubben för dig som älskar bra viner. Att vara medlem i Club Amarone är gratis. Som medlem blir man inbjuden till våra unika vinprovningar, vinresor samt får våra nyhetsbrev med vintips.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar vi ut nyhetsbrev med vintips och erbjudanden om viner vi importerar till våra medlemmar. Normalt går det ut två nyhetsbrev per vecka där minst ett handlar om viner från Valpolicella. Vi har provat alla viner som vi tipsar om och de är uteslutande viner som vi tycker är riktigt bra.

Vinprovning med Club Amarone

Club Amarone anordnas årligen ett antal vinprovningar för medlemmarna. Sedan 2005 har vi genomfört ett flertal mycket spännande vinprovningar. Några höjdpunkter under åren som gått – Bertanis Amarone från 1967 bredvid 1997:an, Quintarelli Amarone 1995. Vid minst ett tillfälle per år bjuder vi upp en producent till Sverige för att hålla en provning. Inbjudan till vinprovningarna skickas nyhetsbreven först och därefter publiseras de på hemsidan.

Vinresor med Club Amarone

En till två gånger om året anordnar Club Amarone en resa ner till Valpolcella för Club Amarones medlemmar. Läs mer om genomförda resor och planerade resor här: http://www.clubamarone.se/club-amarone-resor-2016/

Vinprovningsunderlägg

Här kan du ladda ner Club Amarones vinprovningsunderlägg Vinprovningsunderlägg fem viner.pdf

Presentkort

Ge bort ett presentkort till våra vinprovningar eller vinresor. Mejla fredrik@clubamarone.se för att beställa presentkortet på önskat belopp.