Om oss

Club Amarone är en vinklubb för Amaroneälskare som funnits sedan 2005 och som idag har mer än 26.000 medlemmar. Club Amarone drivs av Fredrik Montelius och Håkan Bjurström som specialiserat sig på viner från Italien och med extra förkärlek till Valpolicellas viner. Varje vecka rekommenderar vi exklusiva och eftertraktade viner från Valpolicella och andra kända vinområden som Montalcino, Barolo, Bolgheri, Priorat och Valtellina som vi importerar till klubbens medlemmar. Vi brinner för vin och är alltid på jakt efter de bästa vinerna som produceras . Vinimporten drivs inom ramarna för företaget Wine Group Sweden AB.

Vi anordnar regelbundet Amaroneprovningar och resor till Valpolicella, Montalcino och Priorat för Club klubbens medlemmar. Efter ett flertal resor till Valpolicella och många insiktsfulla stunder tillsammans med de ljuvliga vinerna från Verona så bestämde vi oss för att starta upp en vinklubb och vinimport för likasinnade, vars primära syfte är att sprida vår passion kring viner och Amaroneviner i synnerhet.

Vilka är vi?
Fredrik Montelius, har sedan femton år tillbaka ett brinnande intresse för viner och har de senaste tio åren spenderat mycket tid i Italien tillsammans sin italienska fru Martina.

[efsthumbnail src=”http://www.clubamarone.se/wp-content/uploads/2014/03/FredrikAndMartina.jpg”]

 

 Håkan Bjurström, har även han ett brinnande intresse viner och mat. 

[efsthumbnail src=”http://www.clubamarone.se/wp-content/uploads/2014/03/Hakan.jpg”]

 

Gratis medlemsskap i Club Amarone

Att vara medlem i Club Amarone är gratis. Som medlem blir man inbjuden till våra Amarone-provningar samt får förhandstips och möjlighet att köpa framförallt riktigt bra och små partier av Amaroneviner som vi hittat på och importerar till medlemmarna.  Som medlem i Club Amarone får man även inbjudningar till de vinprovningar som anordnas i klubbens regi.