Kundkommentarer om våra vinresor

”Ett STORT TACK för en jättetrevlig resa! Som vi tidigare sagt, ni spelar i en annan och flera steg högre division än de andra vinresor och arrangörer vi rest med tidigare. Vi är mycket nöjda med resan – rate 5(5). Den gav det vi förväntade oss fullt ut relativt priset.”
Mikael W – Barcelona-Priorat 2014

”Tack till alla för den fina vinresan till Barcelona och Priorat. Det blev många intressanta smaker och annat att minnas! Vill särskilt tacka Fredrik och Martina för den välarrangerade resan med alla de små, små detaljerna som gör helheten så bra.”
Helen G – Barcelona-Priorat 2014

”Tack Fredrik och Martina för en helt underbar resa! Vill bara dit igen!”
Anna H – Valpolicella 2015

”Längtar tillbaka, mins den fantastiska resan som i går och vinet !!!!!!!!!!”
Göran H – Valpolicella 2014

”Tack för en fantastisk och minnesvärd upplevelse i Barcelona och Priorat! Mycket god planering och gott omhändertagande! Tack!!”
Mats B – Barcelona-Priorat 2014

“I höstas tog jag med mig en tjejkompis och åkte med en annan av de kända arrangörerna av vinresor till Toscana. Vilken skillnad på deras resor jämfört med era. Det var två ledare med och så hade de en lokal guid. De två från arrangören var inte ett dugg engagerade. Kvinnan från Italien fick hålla i allt. På fyra dagar var vi på 3 vingårdar resten av vinerna fick vi prova på restaurang. Det enda de berättade var vilken druva de var och vad det kostade att beställa. För 15.000kr vill jag ha mer info än så. Riktigt dåligt faktiskt.”
Lena L