Inbjudan! Amaroneresa till Valpolicella i maj och september 2021

Välkommen att följa med till Valpolicella under 2021. Vi bor på det extraordinärt fina “wine relais” och vinproducent Tenuta Le Cave högt ovan och med utsikt över Illasi-dalen. Vi kommer därmed att utforska den östra delen av Valpolicella mer än vad vi gjort tidigare år. Programmet börjar under onsdagen vilket ger oss lite mer tid och möjlighet att njuta av fantastiska Le Cave wine relais. Antalet platser är begränsat till max 24 deltagare. Jag hoppas och tror att vi får till det bästa programmet någonsin med detta upplägg. Som vanligt blir det många producentbesök och massor av viner och årgångar som vi hinner prova under dessa dagar.

Många av våra klassiska best-of besök finns med i programmet: Roberto Mazzi, Marion, och Roccolo Grassi. Men här finns några nyheter också; morgonvandring (frivilligt), lunch tillsammans med producenten Ernesto Ruffo, besök på restaurangen Tamasotti och Soave-provning på restaurangen Le Cedrare.

Detaljerad information om resan (reseprogram, anmälan, flyg, bokning, betalningsvillkor, mm)
https://www.clubamarone.se/amaroneresa-till-valpolicella-maj-och-september-2021/