Amarone Raimondis etikettserie vann guld i FAB Awards

Amarone Raimondis etikettserie vann guld i London i FAB Awards för förpackningsdesignen till Raimondi Amarone i kategorin ”Packaging Design”. Flera av de största och mest etablerade designbyråerna i världen var representerade i tävlingen så väldigt roligt att Sverige, Club Amarone och designer Henrik Hallberg tog guld! Grattis!

International food and beverage creative excellence awards, också känt som Fab awards, har delats ut för tjugonde året i rad. Många av bidragen kom från stora designbyråer från Storbritannien och USA. 

“Jag är mest glad att en liten kund som Club Amarone och Villa Monteleone med en begränsad budget får synas och uppskattas bland stora och etablerade varumärken som Smirnoff, Nobu, och Tanqueray, säger Henrik Hallberg på CH Graphiste.”

 

Cecilie och Henrik Hallberg (till vänster) vid prisutdelning

 

Utmärkelsen har redan fått en hel del uppmärksamhet i svensk media:

http://capdesign.se/svenska-vinnare-i-fab-awards/

http://gourmet.se/mat-nytt/fab-awards/

 

Amarone Raimondi är ett projekt som vi genomför med klubbens guldmedlemmar då vi producerar 300 flaskor unik Amarone som lagrats på svenskt ektfat. Här finns mer information om årets upplaga: https://www.clubamarone.se/medlemsinfo/guldmedlemskap/

Foto av flaskor: Mikael Strinnhed