Guldmedlemskap 2021 och Amarone “Mani di Domani” – den magiska årgången

Guldmedlemskap 2021 och med det den tionde årgången av klubbens egen Amarone som lagrats på svenskt ekfat. Årets upplaga heter Amarone “Mani di Domani” – l´annata magica 2017 (“Morgondagens händer” – den magiska årgången 2017). Etiketten gestaltar vinmakaren Marco Borghetti som likt en trollkostnär skapar magi med druvskörden från 2017. Växtåret 2017 var rikt på sol och värme. Det är en mycket bra årgång för viner som ska njutas av upp till 8 år efter skörd. Amarone “Mani di Domani” – l´annata magica 2017 är en komplex, rik och generös Amarone med fräsch frukt och bärighet.

Produktionen på 300 flaskor fördelas exklusivt till guldmedlemmarna. Likt tidigare år ger guldmedlemskapet även rabatter i Valpolicella på boende och inköp av vin (mer info nedan). Som guldmedlem får du våra viktigaste produktnyheter och inbjudningar före övriga medlemmar. Priset för att bli guldmedlem är likt tidigare år 1500 kr/12 månader. Utöver avgiften för guldmedlemskapet och för dem som önskar sin tilldelning av Amarone “Mani di Domai” så tillkommer priset 201 kr per flaska när man hämtar dessa på Systembolaget.

Anmälan. Du anmäler dig som guldmedlem genom att betala in medlemsavgiften 1.500 kr / år till bankgiro 5350-3447. Ange Guldmedlemskap och ditt namn på inbetalningskortet. Skicka även ett email till info@clubamarone.se för att informera oss om din post-adress och email-adress. Vi skickar därefter ditt medlemskort inom normalt ca 2 – 3 veckor.

Här hittas alla detaljer om guldmedlemskap 2021:
https://www.clubamarone.se/medlemsinfo/guldmedlemskap/