Vinresa till Bolgheri i Toskana (september och oktober 2020)

Välkommen att följa med till det italienska vindistriktet Bolgheri i Toskana. Bolgheri som vindistrikt liknas väl vid en medelhavsversion av Bordeaux. Druvorna som används är primärt de franska Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, Merlot och Petit Verdot. Jordmånen är i hög grad densamma. Distriktet har levererat världsviner de senaste trettio åren. Vi bor bra hos vinproducenten La Cipriana och under resan besöker vi och provar viner från Bolgheris topproducenter. I likhet med stora delar av Toscana utgörs Bolgheri av böljande berg med milsvida utsikter. Medelhavet ligger bara 2 km fågelvägen från Bolgheri.

Detaljerad information om resan (reseprogram, anmälan, flyg, bokning, betalningsvillkor, mm)
https://www.clubamarone.se/vinresa-till-bolgheri-i-toskana-2020/