Inbjudan! Amaroneresa till Valpolicella i maj och september 2020

Välkommen att följa med till Valpolicella under 2020. Vi bor hos vinproducenten Massimago wine relais och kommer därmed att utforska den östra delen av Valpolicella mer än vad vi gjort tidigare år. Programmet börjar under onsdagen vilket ger oss lite mer tid och möjlighet att njuta av fantastiska Massimago wine relais. Antalet platser är begränsat till max 22 deltagare. Jag hoppas och tror att vi får till det bästa programmet någonsin med detta upplägg. Som vanligt blir det många producentbesök och massor av viner och årgångar som vi hinner prova under dessa dagar.

Många av våra klassiska best-of besök finns med i programmet: Roberto Mazzi, Marion, Roccolo Grassi, Ai Beati vid Garda-sjön sista dagen. Ett efterlängtat besök är nu tillbaka i programmet, Begali. Men här finns några nyheter också; morgonvandring hos Massimago (frivilligt), besök hos producenten Ernesto Ruffo, besök på restaurangen Tamasotti och restaurangen Le Cedrare.

 

Detaljerad information om resan (reseprogram, anmälan, flyg, bokning, betalningsvillkor, mm)
https://www.clubamarone.se/amaroneresa-till-valpolicella-maj-sept-2020/