Guldmedlemskap 2019 och Amarone Raimondi 2015 – den soliga årgången

Guldmedlemskap 2019 och med det ännu en årgång av Amarone Raimondi – klubbens egen Amarone som lagrats på svenskt ekfat – som fördelas exklusivt till guldmedlemmarna. Likt tidigare år ger guldmedlemskapet även rabatter i Valpolicella på boende och inköp av vin. Som guldmedlem får du våra viktigaste produktnyheter och inbjudningar före övriga medlemmar. Priset för att bli guldmedlem är likt tidigare 1500 kr/12 månader.

Detta är den åttonde årgången som vi producerar Amarone Raimondi tillsammans med klubbens guldmedlemmar. Årets Amarone Raimondi är producerad av Villa Monteleone och det kommer från den varma och soliga årgången 2015. Årets etikett är tryckt med termokemisk tryckfärg som reagerar på värme. Håll handen på etiketten och se hur den svarta texten “Raimondi” blir röd för att ge känsla och illustrera den varma och soliga årgången 2015.

 

Anmälan. Du anmäler dig som guldmedlem genom att betala in medlemsavgiften 1.500 kr / år till bankgiro 5350-3447. Ange Guldmedlemskap och ditt namn på inbetalningskortet. Skicka även ett email till info@clubamarone.se för att informera oss om din post-adress och email-adress. Vi skickar därefter ditt medlemskort inom normalt ca 2 – 3 veckor.

Här hittas alla detaljer om guldmedlemskap 2019:
https://www.clubamarone.se/medlemsinfo/guldmedlemskap/