Club Amarone-resor 2016

Välkommen att följa med på 2016 års vinresor med Club Amarone. Likt 2015 blir det resor till Valpolicella och Barcelona-Priorat men vi har även en ny destination och resa planerad till Montalcino i Toskana. Resan till Valpolicella innehåller som alltid nyheter i programmet och vi kommer bland annat att göra en vertikalprovning av Stefano Accordinis Amarone “Il Fornetto”. Barcelona-Priorat resan innehåller även den många höjdpunkter. Vi provar det legendariska spanska vinet Vega Sicilias Unico, besöker Mas Doix, Alfredo Arribas Portal del Priorat och spaniens kanske bästa Cava-producent Gramona. I Montalcino besöker vi 100-poängs-producenten Il Marroneto, Canalicchio di Sopra, och Uccelliera och ytterligare några av de absoluta topproducenterna.

Vanliga frågor och svar kring resorna.

 

valpolicella

Valpolicella torsdag till söndag 5-8 maj

Välkommen att följa med till Valpolicella. Vi har som vanligt introducerat ett par nyheter i programmet. För första gången kommer vi att göra en vertikalprovning av Stefano Accordinis Amarone ”Il Fornetto” på Enoteca della Valpolicella. Vi besöker även producenten Zyme för första gången och gör ett kärt återbesök hos Villa Monteleone.

Bilder från 2015-års resor till Valpolicella album 1, album 2 och album 3.

Pris 10.500 kr per person. Anmälan martina@italybywine.com

Detaljerat reseprogram, anmälan, och resevillkor

 

barcelona

Barcelona-Priorat onsdag till söndag 15-19 juni

Välkommen att uppleva Barcelona och det närliggande spanska vindistriktet Prioat som producerar några av Spaniens bästa rödviner. De två första nätterna och dagarna är vi Barcelona och njuter av tapas, ost-och-vinprovning. Det ges egen tid under torsdagen fram till klockan 16 att upptäcka Barcelona på egen hand. Fredagmorgon beger vi oss till Priorat och besöker några av spaniens bästa vinproducenter. Under söndagen stannar vi till i det närliggande området där Cava produceras och besöker den kanske främsta av dem alla, Gramona.

Bilder från 2015-års resa till Barcelona-Priorat album 1 och album 2.

Pris 12.500 kr per person. Anmälan martina@italybywine.com

Detaljerat reseprogram, anmälan, och resevillkor

 

montalcino

Toskana och Montalcino onsdag till söndag 21 – 25 september

Välkommen att följa med till vår nya destinationen i Toskana, italiens första DOCG klassade vinregion Montalcino. Vi kommer att besöka några av Montalcinos bästa producenterna och provsmaka kommande, aktuella och gamla årgångar. Resan ger även möjlighet till några timmars egen vandring i Montalcino och Siena.

Pris 12.500 kr per person. Anmälan martina@italybywine.com

Detaljerat reseprogram, anmälan, och resevillkor