Lansering Guldmedlemskap 2014

Denna vecka lanserar vi guldmedlemskap 2014 och med det ännu en årgång av Amarone Raimondi – klubbens egen Amarone som lagrats på svenskt ekfat. Till den nya årgången av Amarone Raimondi har vi bjudit in Randy T. Gosda / skribent för att göra sin tolkning av vinet i form av en dikt. Detta är den tredje årgången som vi producerar Amarone Raimondi tillsammans med klubbens guldmedlemmar. Årgången är 2010 och jag kan lova ännu en spännande och unik årgång som kan hämtas upp på plats i Italien i sommar eller via systembolaget i höst. Jag har även glädjen att avslöja att vår nya producent Massimago ingår i vårt guldmedlemserbjudande för dig som besöker Valpolicella. Massimago ger både 20% rabatt på sina viner och 20% rabatt på deras Club Amarone-paket som inkluderar 3- dagars boende på deras B&B, vinprovningar mm.

Anmälan. Du anmäler dig som guldmedlem genom att betala in medlemsavgiften 1.500 kr / år till bankgiro 5350-3447. Ange Guldmedlemskap och ditt namn på inbetalningskortet. Skicka även ett email till info@clubamarone.se för att informera oss om din email-adress. Vi skickar därefter ditt medlemskort inom normalt ca 3-5 dagar.

Guldmedlemskap. Som guldmedlem får du våra viktigaste produktnyheter och inbjudningar före övriga medlemmar. Du har även fina rabatter på boende och 20% rabatt på vininköp i Valpolicella hos våra producenter. Och du blir givetvis även del av projektet “Amarone Raimondi 2010”. Vi fördelar likt tidigare år hela produktionen på knappt 300 flaskor till klubbens guldmedlemmar. Garanterat är 2 flaskor. Tidigare år har det funnits möjlighet att få fler flaskor tilldelade sig och det finns chans att det blir så även 2014.

Amarone Raimondi 2010 hämtas upp på plats i Valpolicella (2 stycken erhålls kostnadsfritt och önskas fler är priset 200kr/st) och/eller via systembolaget till priset av 200kr per st för samtliga flaskor. Vinet kommer att vara klar till sommaren och distribueras under hösten 2014 i Sverige.

amarone_raimondi2010

 

Årets kreatör – Randy T. Gosda / skribent Randy har varit yrkesskribent i snart trettio år men nyfiken på andra kulturer och länder än hans egna har han varit sedan födelsen. Han har bott och arbetat både i sitt hemland USA och i Japan och Sverige. Han började som journalist och fortsatte inom reklam och marknadsföring, men det är kärleken till orden som sporrar honom att konstruera fraser och vändningar som väcker folks uppmärksamhet och stimulerar fantasin. Vare sig det handlar om en bok om en historisk person, en annons för en produkt framtagen med spjutspetsteknologi eller en artikel för webben om något dagsaktuellt är det själva essensen som kommer i främsta rummet.

Chansen att få beskriva det väsentliga hos ett framstående vin på ett sätt som väcker intresse var en utmaning som Randy inte kunde motstå. Han hoppas bara att hans ord gör rättvisa åt den unika kombinationen av svenska ekfat och italienska druvor. Håll till godo.

amarone_raimondi2010_label
“FATED” A TIMELESS TALE OF LOVE REQUITED
Leaves tore loose from branches bowed
by one, by two, by three, by four, or more
acorns detached and immediately followed
fluttering, plummeting, wobbling
cast free by the wind of the north,
the wind once so formidably mighty
now exhausted and entirely spent

handcafted baels of wood
cadling weet wine as it ages,
another memorable vintage to savor,
this is the treasure of acorns and grapes
from opposite points on the compass

Hela dikten återfinns på etiketten av Amarone Raimondi 2010 och svensk översättning kommer att finnas tillgänglig.

 

Välkommen att bli guldmedlem i Club Amarone hälsar
Fredrik Montelius och Håkan Bjurström