Nytt datum! Vinprovning med Amaroneproducenten Roccolo Grassi flyttat till 21 november

 

—- Uppdaterad 8 april, 2020 —-

Det är fortsatt oroligt och ovisst kring utvecklingen av Corona-virusets utbredning i världen. I fredags, den tredje april, tog UD nytt beslut och förlänger sin avrådan från icke nödvändiga resor till alla länder. Avrådan gäller fram till den 15 juni 2020, varefter en ny bedömning kommer att göras. Källa: https://www.regeringen.se/uds-reseinformation/ud-avrader/. Detta innebär bland annat att vi anser det högst olämpligt för Marco Sartori att resa upp till Sverige under maj. Förbudet mot arrangemang för mer än 50 personer i Sverige kvarstår tillsvidare.

Av dessa två anledningar har vi beslutat att flytta fram vinprovningen med Roccolo Grassi, Marco Sartori till lördag 21 november. Vi beklagar verkligen att vi genomför denna ändring men det är med omtanke för allas bästa.

Alla anmälda behåller sina plats(er).

Mejla fredrik@clubamaorne.se senast 15 oktober för avanmälan och ändring så återbetalas anmälningsavgiften.

 

—-  5 mars —–

Vi har beslutat att flytta fram vinprovningen med Marco Sartori/Roccolo Grassi till lördagen den 16 maj. Detta på grund av dagens Corona-virus-situation i Italien. Marco med familj mår bra och är inte påverkade. Vi beklagar verkligen att vi genomför denna ändring men det är med omtanke för allas bästa.

Vi har skickat mejl till alla anmälda med denna information. Alla anmälda behåller sina plats(er).

Mejla fredrik@clubamaorne.se senast 31 mars för avanmälan och ändring så återbetalas anmälningsavgiften. Vi återbetalar inte anmälningsavgiften för avanmälningar/ändringar efter 31 mars, däremot går det bra att överlåta platserna till annan person.

Fredrik Montelius

Välkommen till en unik vinprovning med Amaroneproducenten Roccolo Grassi i Club Amarone regi i Stockholm. Vi kommer att prova superårgångar av husets viner och dessutom är det världspremiär för ett nytt och för Valpolicella unikt vin som Roccolo Grassi släpper under hösten 2020.

I slutet av provningen bjuds det på en enklare tallrik med kallskuret och ostar. Kvällens presentation hålls av Fredrik Montelius (svenska) tillsammans med ägaren av Roccolo Grassi och tillika vinmakare Marco Sartori (engelska).

Välkomstvin: Soave Superiore “La Broia” 2017 (nr 76252, pris 213 kr)


Kvällens flight:

Soave Superiore “La Broia” 2014
Valpolicella Superiore 2015 (nr 73504, pris 360 kr)
Valpolicella Superiore 2013
“Name to be announced” 2015 – världspremiär
Amarone della Valpolicella 2015  (nr 72172, pris 850 kr)
Amarone della Valpolicella 2009
Recioto della Valpolicella 2015

 

Datum och tid:
Lördag den 16maj , 2020. Välkomstvin serveras klockan 19.00 – 19.20. Provningen håller på fram till cirka klockan 22.00.

Pris: 950 kr per person.
Address: Adress kommuniceras i anmälningsbekräftelsen

Anmälan: fredrik@clubamarone.se

Välkommen önskar Håkan Bjurström och Fredrik Montelius

hakan_och_fredrik